Webbiverkosta on olemassa tänä päivänä mielettömän erittäin kaikki merkittävä tieto niin vippejä sekä myöskin isompia luottoja liittyen siihen on loistavana pelastuksena vippivertailu jota on verkko täynnä. Siispä ensi kertaa rahaa lainaavan on suotavaa todellakin turvautua verkossa oleviin luottovertailuihin ja vaatia sitä läpi hyvä ja miellyttävän korkoinen pienlaina www.pikavippiheti.fi/pikavippi-20e kuten vaikkapa tämä parinkympin vippi on. Se on joka tapauksessa lähes varmaa, että miltei kaikki ottavat tekstivippinsä todellisen vuosikoron perustein, mutta miten paljon pohdit pikalainan turvallisuutta? Tutkailetko yllättävän usein onkohan luottofirma, miltä olet pikalainaa anomassa kirjattuna luotonantajarekisteriin? Olisi ehkä joka tapauksessa viisasta vähintään otettava selvää millaista palautetta luottofirma on saanut käyttäjiltään, nimittäin se jo antaa ilmi osittain millainen yritys on tässä tapauksessa.

Osuuspankkien tai nordean suuremmat lainat eivät enää kiinnosta ihmisiä niin kauheasti sekä myöskin joka johtuu siitä että vaihtoehtoja on ilmestynyt ympärille niin merkittävästi että ihmisillä on varaa miettiä, päättää ja sitten valita mistä pienlainaa hakee. Ja kukaan näitä käyttänyt tuskin polkee vastaan niiden vaivottomuudesta sillä lainaaminen ei niiden läpi ole pakko kuin tietenkin myös parin painalluksen hiirellä ja sen vielä tulee täyttää joitakin infoja omasta itsestä ja seuraava askel on jo pätäkän ilmestyminen tilille. Vielä sinun on pakko olla Suomalainen ja omistaa pankkitunnarit ja suomalainen puhelinnumba. Tähän ei siis sovi ei julkinen numero tai mikään ennalta maksettu luuri liittymä. On siis monin verroin kätevämpää hakea luottoa 2010 vuonna kuin myöskin mitä se oli 90-luvulla siitä ei käy kiistäminen ja kuka tässä nykyään edes tahtoo yhtään mitään väitellä silkkaa perusteltua tietoa tämä on. Kokoajan liikutaan ylöspäin ja säännöt ja asetukset muuttuvat kovasti laidasta laitaan.

Mutta kyllä nyt kuitenkin jutusta löytyy jotain hyvääkin eikä ihan jokainen uutinen ole pelkkää huonoa palautetta. Luoton täyskiellon asettamiseen ei ole minkäänlaista tutkittua ja todistettua perustetta että aika kehnolla tukipohjalla tässä ollaan mutta ei se tunnu menoa haittavaan. Korkorajoitus ei kuitenkaan olisi paha muutos kun tällä hetkellä näin helpolla selvitään ja mitään kieltoja ei tule voimaan. Pidemmälle tässä ei mitenkään vielä voida mennäkään niin jos nimeltä mainitsemattomalla kansanedustajalla oli sen verran älliä päässä että osasi sen tuoda istunnossa esiin. Perustuslakia vasten ei pysty tekemään perustuslakeja noudattaen parannuksia joka on suhteellisen selvää pässin lihaa. Nuorilla aikuisilla jos ei ole vakkari työtä ja säännöllisiä tuloja ei välttämättä ole niin minkä vuoksi ihmeessä tämän nuoren tyypin ei olisi järkevää bongata pienlainaa niin sekä kaikki muutkin. Kyllähän suomalaisella sentään sen verran leikkaa että älyää maksaa lainan takaisin.


Saat haettua lainaa myös täysin ilman samsung siii -älypuhelinta ja se täytyy peräti edullisemmaksi sillä sms-kulut ovat yleensä kahden e:n kohdilla. Kun et omista Motorola -merkkistä puhelinta niin ei ollenkaan mitään pulmaa koska se ei ole enää ongelma tänä päivänä ainoostaan saat pienluottoa jopa vieläpä ilman samsung -älypuhelinta. Sms-kulut ovat usein 2 - 5 euron paikkeilla ja niitä ei tule kun pikalainahakemus tehdään internetistä. Anomus edellyttää joka tapauksessa nettipankkitunnuksia ja niiden läpi tunnistautumista. Sen kaltainen rahanlainausmenetelmä on suunniteltu näitä varten, joilla ei samsungin luuria ole ja suosivat kuitenkin bongata tekstivippiä. Sms-kulut ovat yllättävän usein selvä kulu pikalainaa hakiessa ja niihin saattaapi mennä käden käänteessä 4-5 egeä yhtä tekstivippiä kohden, mikä on pakko myös huomioida todellisessa korossa. Pikalainan tilaaja keskittyy useimmiten vain siihen kuinka paljon vuosikorkoprosenttia pitää maksaa ja tekstiviestin hinta saattaapi jäädä unholaan. Siksipä useat pitävät parhaana ne yrityksiä, mitkä sisältävät pikalainaa nettiverkon avulla ilmaisella hakemuksella.